OM SIMON PHILIP

Jeg har aldrig vidst, hvad jeg skulle være, da jeg var dreng. Og jeg ved det faktisk stadig ikke. Men jeg har fundet ud af, at jeg har noget på hjerte. Nemlig et hav af tanker og overvejelser. Dem vil jeg dele med dig. Mit problem er bare, at jeg har en voldsom frygt for at udkomme. Men nu skal det være slut! Det bliver godt.

Der er så meget spændende, foruroligende, interessant, tankevækkende, uforståeligt, forunderligt, latterligt og værdifuldt her i verden. Alt det har jeg gennem tiden gået og suget til mig. Men jeg sætter åbenbart ikke så meget pris på mig selv, at jeg rigtig tør udkomme med mine tanker og overvejelser. Det har jeg i mange år sat i baggrunden, for det var det mest bekvemme. 

Men egentlig har jeg altid vidst, at jeg måtte tage tyren ved hornene – og udkomme med alt det, jeg har på hjerte. For hvis mit selvværd skal opbygges, er jeg nødt til at tro på, at jeg faktisk har noget værdifuldt at tilbyde verden. 

Så det gør jeg nu! Og jeg har samtidig besluttet, at jeg vil leve med, at det her ikke skal være perfekt. For perfektionisme er den trygge vej til at bygge rede – og aldrig nævne det for nogen, for det bliver aldrig færdigt. Nej! Det her er godt nok, selvom det slet ikke er perfekt. 

Og på den måde blotter jeg mig også for kritik. Det er ikke rart. Men hele prisen værd. Jeg skal blot minde mig selv om, at jeg ikke kan være noget for alle. Og ikke skal være noget for alle. Og på den måde bliver alting godt.

Jeg håber, at du vil finde det her univers interessant – og abonnere på mine podcasts. De ligger alle på b.la. Apple Podcasts.